Over ons

Al sinds oktober 1955 kunt u bij van der Wijngaard in Montfoort terecht voor de aankoop van een wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer, inbouwapparatuur, TV, audio en allerlei accessoires.
In 1997 deed Robert zijn intrede in het bedrijf. Anno 2019 runt hij samen met zijn vrouw Janneke en een deskundig, klantvriendelijk, gedreven en betrokken team een gezond familiebedrijf. Kwaliteit, goede service en reparatie zijn de speerpunten van ons bedrijf!

Onder de naam Euronics Van der Wijngaard hebben wij de laatste jaren onze winkel gevoerd. Vanaf februari 2019 zijn we geheel zelfstandig, onder de naam Van der Wijngaard Electronics verder gegaan. Met een nieuw logo en een frisse look in de winkel en aan de buitengevel. Om te kunnen blijven concurreren met andere aanbieders is de samenwerking met United op het gebied van inkoop behouden.

Vrijstaande huishoudelijke apparaten, TV's en audioapparatuur worden door ons vakkundig geplaatst op de bestaande aansluitingen. Deze service is bij de prijs inbegrepen. We gaan pas weg als alles werkt, maar ook later kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen of nadere uitleg.

Inbouwapparaten installeren is maatwerk. Goede voorlichting bij de aanschaf is belangrijk! Daarom geven wij niet alleen advies in de winkel, maar ook bij mensen thuis.
Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Om wat voor aankoop, probleem of opmerking over uw apparaat het ook gaat wij staan u graag te woord, aan de Hoogstraat 1 te Montfoort.

Van der Wijngaard Electronics Montfoort 006-3.jpg

Personeel